Flexiteek

Flexiteek je izvorni sintetički palubni materijal i tržišni je lider u svom području od 2000 godine te Vam s ponosom predstavlja svoju najnoviju inovaciju – Flexiteek 2G.

Flexiteek je vrhunski proizvod napravljen od umjetnih materijalakoji se koristi za najrazličitije vrste podloga, a najčešće kao zamjena za preskupu tikovinu na brodovima.

Umjetna tikovina na plovilima

Umjetna tikovina na plovilima

Flexiteek ima niz prednosti u odnosu na druge podloge. Osim estetski prirodnog izgleda, ekološki je prihvatljiv, otporan na UV zračenje, kiseline, morsku vodu, protuklizan je, lagan je, jednostavno se ugrađuje, lako se čisti, utori na podnožju omogućavaju odlučno prijanjanje na površinu, njegova površina ublažava udarce…

Flexiteek 2G površinu ohladi 30% brže od tradicionalnih sintetičkih palubnih materijala i ima poboljšana toplinska svojstva kao i smanjenu težinu.

Izvanredne osobine reflektiranja topline su dizajnirane tako da se smanji toplinski prijenos, te je rezultat toga da je osjećaj hodanja po Flexiteek-u 2G kao da hodate po prirodnom drvetu bez cipela. Ušteda težine od 25% posebno je zanimljiva za vlasnike katamarana, jahti i glisera. Dobitnik nagrade za najinovativniji proizvod na sajmu METS u Amsterdamu 2001. godine.

Pogledaj brošuru

Call Now Button