Flexiteek2G jedina prava alternativa pravoj tikovini

Flexiteek2G jedina prava alternativa pravoj tikovini

Zašto 90% nautičara stavlja umjetnu tikovinu na svoja plovila bilo da su ona namjenjena za osobne potrebe ili da ih koriste kao plovila za najam.

Zašto ne! Još kada znamo da ga proizvodi tvrtka Flexiteek sigurno vrijedi razmisliti. 

Flexiteek je sintetička ploča od tikovine i izrađena je od kompozitnih materijala, 100% reciklirajućih, a njegova protuklizna svojstva su izvrsna i nitko još na prvi pogled ili dodir ne misli da je to ništa drugo nego prava tikovine. Paluba neće izblijediti, isušiti, pobljediti ili ispucati i zahtijeva minimalno održavanje.

Umjetne drvene obloge na palubi doprinose atraktivnosti plovila. No osim estetske uloge imaju i svoju sigurnosnu ulogu, jer su odlična protuklizna podloga. Flexiteek, kompozitna obloga za palubu je visoke kvalitete i izdržljivosti i  vrlo ljepog izgleda, što je također vrlo bitno.

FLEXITEEK 2G ™

Sada smo pokrenuli sljedeću generaciju podnih obloga, Flexiteek 2G, što nam omogućava da kreiramo palube koje su lakše za  35%  težine i nemaju problema povezanih s drugim sintetičkim materijalima jer se ne zagrijava. Flexiteek se prodaje kao kompletna zavarivačka i vodonepropusna ploča proizvođačima brodova, marinama ili vlasniku jahte.

About the author

seraphilusline.hr administrator

Call Now Button